Harry a Meghan pálí mosty: UŽ SE NIKDY NEVRÁTÍME!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2020 10:02

Princ Harry a vévodkyně Meghan učinili další diskutabilní krok. Ve Velké Británii si jej vysvětlují tak, že se rodiče malého Archieho do země už nikdy nevrátí. Co tak strašného zase ostře sledovaný pár provedl?

Princ Harry a jeho žena Meghan v lednu učinili takové rozhodnutí, které je připravilo o jistou práci i peníze. A jak se ukazuje, platí to nejenom pro ně. Podle informací webu dailymail.co.uk v těchto dnech kvůli nim přišlo o práci a příjmy 15 lidí, kteří se starali o chod jejich kanceláře v Buckinghamském paláci.

Vévoda a vévodkyně ji totiž nechali zrušit, což je ve Velké Británii vnímáno jako jasné znamení, že se do země nikdy nehodlají natrvalo vrátit. V lednovém oznámení o odchodu přitom jasně uvedli, že budou dělit čas mezi ostrovní zemi a Severní Ameriku.

„Když si vezmeme jejich rozhodnutí o odstoupení, kancelář v Buckinghamském paláci už opravdu není potřeba. Teď se snaží zařídit některým lidem jinou práci v rámci královské rodiny, ale určitě budou i nějaká propuštění,“ tvrdí zdroj zmíněného britského serveru.

Harry a Meghan navíc ušetří na výdajích, což jim momentálně přijde vhod. Sami totiž teprve řeší, jak si budou vydělávat na živobytí, protože peníze z britské státní pokladny už čerpat nemohou. Nejspíš právě proto jsou v kontaktu s několika velkými finančními ústavy.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)