Jennifer Aniston a pocit bezpečí? Na fotkách se nebezpečně odvázala!

Jennifer Aniston 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 13:10

Jennifer Anistonová tento týden oslavila narozeniny a při té příležitosti poskytla jednomu časopisu rozhovor, v němž mluví o pocitu bezpečí. Sama se přitom na focení na obálku dost nebezpečně odvázala.

Při příležitosti narozenin Jennifer Anistonové, které tentokrát připadly na toto úterý, se zahraniční média předháněla v tom, kdo ji získá na rozhovor. Ze záplavy kandidátů si vybrala Interview Magazine, jehož název potvrzuje správnost jejího rozhodnutí.

Magazín se to však rozhodl pojmout poměrně netradičně. Místo novináře totiž hvězdu legendárního seriálu Přátelé zpovídala kolegyně z branže Sandra Bullocková, kterou ze všeho nejvíc zajímalo, kde se vzala pozitivní nálada, která populární herečku doprovází na každém kroku. Dočkala se upřímné a zajímavé odpovědi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston), Úno 11, 2020 v 1:11 PST

„Myslím, že to pramení z dospívání v nestabilním prostředí, kde jsem se necítila bezpečně a pozorovala dospělé, jak jsou na sebe zlí. Byla jsem svědkem určitých věcí, které se mi nelíbily, a rozhodla se, že takhle to nechci,“ cituje oslavenkyni web super.cz.

Připomněla tak rozvod rodičů, když jí bylo pouhých devět let. „Nechtěla jsem, aby se kdokoliv, kdo by se mnou přišel do kontaktu, někdy cítil stejně jako já tehdy. Takže hádám, že za to asi vděčím rodičům,“ vysvětlila Anistonová.

Témata: Jennifer Aniston