Culkin ze Sám doma přiznal: Jackson mi… Na tohle všichni čekali!

Herec Macaulay Culkin ve snímku Sám doma 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. února 2020 10:41

Všechno nasvědčuje tomu, že Michael Jackson bude v nepřítomnosti opět souzen kvůli zneužívání dětí. V minulosti se ho u soudu zastával např. dětský herec Macaulay Culkin. Změnil by dnes svou výpověď?

Dnes osmatřicetiletý Macaulay Culkin se díky vánoční klasice Sám doma proslavil ještě jako nezletilý. Právě o děti měl podle mnohých svědectví projevovat zájem legendární zpěvák Michael Jackson. Loni se některé případy opět staly terčem zájmu médií zásluhou dokumentárního snímku Leaving Neverland.

Král popu a dětská hvězda se seznámili a spřátelili, když představiteli Kevina z kasovního trháku bylo pouhých 9 let. Culkin se mimo jiné už dříve nechal slyšet, že jej Jackson několikrát pozval na nechvalně proslulý ranč Neverland. Někteří lidé by z jeho úst rádi slyšeli, že ho zpěvák zneužíval. Dosud se ale nedočkali.

Nic nového nepřinesl ani rozhovor, který Macaulay poskytl časopisu Esquire. „Podívejte se, začnu o tom mluvit asi takto – ne mluvit, říkat pravdu. Nikdy mi nic neudělal a nikdy jsem ho neviděl něco takového dělat. Obzvlášť v tuhle chvíli nemám důvod něco tajit,“ řekl.

Veleúspěšný dětský herec také připomněl, že loni uplynulo už deset let od smrti Jacksona. „Tenhle muž už odešel. Pokud by bylo co říct, byl by teď ten správný čas promluvit. Takže pokud bych měl o čem vyprávět, udělal bych to. Ale to já nemám,“ dodal.

Není to poprvé, co Culkin vystoupil na Jacksonovu obranu. Legendárního zpěváka bránil už dříve, třeba u soudu kvůli žalobě před 14 lety. Už tenkrát prohlásil, že se k němu Jackson nikdy nechoval nevhodně.

Témata: Macaulay Culkin Michael Jackson