Královnu přivedou do hrobu? Rozvod jí oznámili v nejnevhodnější chvíli!

Královna Alžběta II. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2020 14:54

Královna Alžběta řeší další rozkol uvnitř královské rodiny. Tento týden vyšlo najevo, že jeden z jejích vnuků se plánuje rozvést s manželkou. Ona o tom ví už delší dobu. Rozvádějící se dvojice si však nevybrali zrovna nejvhodnější chvíli.

Britská královská rodina se rozkládá zevnitř. Jak vás stars24.cz informoval, milovaný vnuk královny Peter Phillips, syn princezny Anny, oznámil po necelých 12 letech manželství, že se rozvádí s manželkou Autumn. Pár má spolu dcery Savannah a Islu, pro jejichž dobro tento krok po vzájemné dohodě učinili.

Podle informací webu thesun.co.uk ale oznámení nenačasovali dobře. Královnu Alžbětu šli o svém rozhodnutí, které bylo oficiálně oznámeno až tento týden, informovat už loni, zrovna když monarchii ubíjel skandál kolem prince Andrewa.

Syn panovnice měl udržovat kontakt s Jeffreym Epsteinem, který byl obviněn z toho, že k prostituci nutil nezletilé dívky. Jedna z nich pak dokonce tvrdí, že ji princ několikrát donutil k sexu. Andrew se později vzdal své role v královské rodině.

Skoro to začíná působit dojmem, že někteří členové královské rodiny chtějí třiadevadesátiletou královnu přivést do hrobu. Rolí se totiž před pár týdny vzdali také princ Harry a vévodkyně Meghan, kteří touží po klidnějším životě.

Témata: Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)