Meghan se ulevilo: Královnu a spol. už nemá za zády!

Meghan Markle 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 21:10

Vévodkyni Meghan považuje většina lidí za strůjkyni odchodu páru z řad britské královské rodiny. Ona radikálního rozhodnutí nelituje. Zdroje z Kanady prozradily, jak se Harryho manželka cítí.

Princ Harry a jeho žena Meghan v lednu oznámili a také uskutečnili záměr opustit řady „pracujících“ členů britské královské rodiny. V březnu se sice ještě ukážou na akci ve Westminsterském opatství, jinak se ale zcela soustředí na nový život v Severní Americe.

Novou kapitolu si užívá především Američanka, která je ráda, že s manželem těžké rozhodnutí učinili. "Meghan ničeho nelituje, má neomezené možnosti. Řekla, že oba s Harrym cítí velkou úlevu. Tráví spoustu času společně jako rodina," prozradil zdroj deníku Daily Mail.

"Meghan měla pocit, že by nebyla pro Archieho tou nejlepší matkou, kdyby nemohla být sama sebou. Řekla, že nechce, aby Archie vnímal její stres a úzkost. To prostředí pro něj bylo toxické, protože tam bylo mnoho napětí a potlačené frustrace," dodala osoba, která je páru nablízku.

Harry s manželkou už si také snaží sami vydělávat na živobytí. Konkrétně navštívili minulý týden akci organizovanou americkou bankou JP Morgan. Princ měl za vystoupení inkasovat až milion dolarů. 

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)