Rozvod Meghan: Porušil Harry ultimátum? Všechno je úplně jinak!

Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. února 2020 11:38 | Aktualizováno: 11. února 2020 20:01

Britská vévodkyně Meghan a princ Harry se nerozvádí. Ačkoliv se na internetu objevily spekulace o konci jejich vztahu a některá zahraniční média je přiživují, pravdou je, že se jim daří dobře. A to navzdory tomu, že měl princ Harry údajně dostat ultimátum.

Už několik let zahraniční média píší, že britská vévodkyně Meghan Markle měla dát princi Harrymu ultimátum. Měl si vybrat, jestli chce jí, nebo vídat zbylé členy své rodiny.

Naposledy s tím přišel magazín Life & Style s tím, že Meghan chtěla, aby Harry nadobro opustil královskou rodinu a přestěhoval se s Meghan pryč z Británie. To se nakonec skutečně stalo.

Bývalá herečka tak údajně přišla přišla s řešením a přesvědčila prince Harryho, aby opustil královskou rodinu. Anonymní zdroj dokonce dodal, že Meghan varovala prince Harryho, že pokud by se nepřestěhovali, jejich manželství by skončilo.

Jak ale poukázal server Gossip Cop, je to celé nesmysl. Podobné informace se totiž objevují už roky, jen se vždy mění lokalita, kam se oba měli přestěhovat. jednou to byly Spojené státy, jindy Afrika. A nakonec skončili v Kanadě.

Nejvíce se spekulovalo o stěhování do Afriky, britská média dokonce v minulosti uvedla, že by se tam princ Harry s rodinou mohli na čas přestěhovat, aby v některé ze zemí britského Společenství (Commonwealth) reprezentoval královskou rodinu.

To ale nakonec sama královská rodina vyvrátila. Spekulace se proto stočily ke Spojeným státům, kam se měl pár přesunout za matkou vévodkyně. Ani to se ale nakonec nestalo.

Témata: Meghan Markle Princ Harry