Meghan zažila v královské rodině mnohá příkoří: Řekne VŠECHNO?

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 19:55

Spousta lidí je přesvědčená o tom, že vévodkyně Meghan zažila v britské královské rodině mnohá příkoří. Řekne o tom někdy všechno? Podle nejnovějších informací se tak stane možná už brzy.

Jednoho scénáře se po odchodu prince Harryho a jeho ženy v královském paláci jistě bojí. Královna chce určitě předejít tomu, aby její vnuk s manželkou někde vyprávěli o vztazích uvnitř rodiny, která v posledních měsících dostává ránu za ranou. Podle magazínu Star se však chce pár vzbouřit.

Zdroj z jejich okolí tvrdí, že si princ přeje, aby vévodkyně Meghan vystoupila v populární americké show Ellen. „Harry chce, aby Meghan promluvila o všem, např. o hádkách nebo o sporu s princem Williamem a vévodkyní Kate,“ prohlásil zasvěcenec.

Američanka se prý cítí zrazena rodinou Harryho a královnou, která se jí prý snažila zničit. Moderátorka Ellen DeGeneresová údajně měla účast Meghan v pořadu potvrdit. Mají se tedy diváci na co těšit?

Podle webu Gossip Cop nikoliv. Ellen se pouze nechala slyšet, že by vévodkyni ráda ve své talk show přivítala. Její návštěva v televizi se však s největší pravděpodobností neuskuteční.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)