Brad Pitt zahořel láskou k… Jennifer Aniston ho nemile překvapila!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 13:13

Brad Pitt je neustále spojován s exmanželkou Jennifer Anistonovou. O jejich vztahu zaznělo už tolik protichůdných informací, že je těžké určit, co z toho je pravda. Jak to tedy momentálně je?

Sezóna předávání filmových cen opět rozvířila spekulace o možném obnovení vztahu Brada Pitta a Jennifer Anistonové, jejichž manželství se rozpadlo poté, co to první jmenovaný dal dohromady s Angelinou Jolie. S ní už se ovšem rozešel, a tak je opět k mání. 

Na Oscara nominovaný herec ještě nedávno deklaroval, že o jakýkoliv romantický vztah nestojí. Jemu blízcí lidé ale naznačují něco trochu jiného. „(S Jennifer) znovu zahořeli láskou. Tak šťastně nevypadali už několik let,“ řekl britskému serveru mirror.co.uk zdroj blízký Bradovi.

Dokonce i kamarádi představitelky servírky Rachel ze seriálu Přátelé naznačovali, že by mohla být vztahu nakloněna. Tvrdili totiž, že ho nejspíš nikdy nepřestala milovat a všechno špatné mu už odpustila. Pak ale přišla kudal do zad. 

„Jennifer oceňuje, že má jeho podporu, stejně jako u každého jiného blízkého přítele, a je tu pro něj samozřejmě také. Romanticky se ovšem o Brada nezajímá, nechce to s ním dávat znovu dohromady. Jsou přátelé a scházejí se, pokud je to možné, ale to je asi tak všechno,“ prozradil zdroj webu inquisitr.com.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston