Sylvester Stallone: TRAGICKÝ závěr kariéry! Tohle si nazasloužil!

Sylvester Stallone

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. února 2020 10:50

Nejvíce nominací na filmovou anticenu Zlatá malina mají hned tři snímky. Nejhorším filmem roku se může stát filmová adaptace broadwayského muzikálu Cats (Kočky), film A Madea Family Funeral herce a režiséra Tylera Perryho nebo poslední ze série filmů o Rambovi, snímek Rambo: Poslední krev, jeden ze závěrečných filmů Stalloneho herecké kariéry. On sám byl navíc nominován na nejhoršího herce loňského roku.

Mezi nominovanými na nejhorší herecké výkony je rovněž několik hvězd právě ze snímku Cats, konkrétně moderátor a komik James Corden, herečka a baletka Francesca Haywardová a herečky Judi Denchová a Rebel Wilsonová. Herci ve snímku byli počítačově upraveni, aby připomínali kočky. Jak ve svém prohlášení k nominacím organizátoři uvedli, například Denchová ale se svými digitálními chlupy připomíná spíše "Zbabělého lva z Čaroděje ze země Oz".

V kategorii nejhorší film byl nominován ještě psychologický thriller The Fanatic s Johnem Travoltou a thriller a zároveň horor The Haunting of Sharon Tate v hlavní roli s herečkou Hillary Duffovou.

Právě Duffová může získat trofej i pro nejhorší herečku, v této kategorii proti ní stojí ještě Anne Hathawayová (Podfukářky, Ticho před bouří), Francesca Haywardová za svou roli v muzikálu Cats a Rebel Wilsonová rovněž za snímek Podfukářky. Nominaci získal i Tyler Perry, který ve snímku A Madea Family Funeral ztvárnil mimo jiné hlavní ženskou roli.

Na cenu pro nejhoršího herce byli nominováni James Franco (Zeroville), David Harbour (Hellboy: Královna krve), Matthew McConaughey (Ticho před bouří), Sylvester Stallone (Rambo: Poslední krev) a John Travolta (za snímky The Fanatic a Trading Paint).

Témata: Sylvester Stallone Rambo V: Last Blood