Princ Harry otevřel své srdce bankéřům: Peníze už se sypou!

Princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2020 10:15

Princ Harry a vévodkyně Meghan se rozhodli, že už nebudou čerpat peníze z královské pokladny, ale vydělají si na sebe sami. A peníze už se sypou... Co za ně musel pár udělat?

Jak vás stars24.cz včera informoval, princ Harry s manželkou Meghan poprvé opustili svůj kanadský úkryt a objevili se na veřejnosti. Konkrétně navštívili akci organizovanou americkou bankou JP Morgan. Královnin vnuk tam dokonce promluvil. Co bankéřům řekl?

„Mluvil o tom, jak ho události z dětství ovlivnily a že mluvil s odborníkem na duševní zdraví. Harry se zmínil i o „megxitu“ a řekl, že i když to pro něj a Meghan bylo velmi těžké, nelitují rozhodnutí odstoupit ze svých královských rolí, protože chtějí chránit svou rodinu,“ tvrdí zdroj webu Page Six.

Harry prý explicitně uvedl, že nechce, aby Meghan a jejich syn Archie procházeli tím, co on zažil jako dítě. Objevily se informace, že banku nepřišla slova prince vůbec levně. Daily Mail napsal, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu mohli za vystoupení dostat až milion dolarů. 

Kolik peněz od bohatých bankéřů dostali, se nejspíš oficiálně nikdy nedozvíme. Harry a Meghan se ovšem po rozhodnutí opustit řady pracujících členů britské královské rodiny musí snažit, jelikož se chtějí uživit sami. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)