Rambo Sylvester Stallone vzteky bez sebe: Tohle ho musí štvát!

Sylvester Stallone 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 19:54

Naštvat Sylvestera Stallonea asi není úplně nejlepší nápad. Organizátoři jedné filmové ankety ho ale rozhodně nepotěší. Posledního Ramba totiž nepovažují za zrovna zdařilé dílo.

Sylvester Stallone se loni popáté vrátil do kin jako Rambo ve filmu s podtitulem Poslední krev. Snímek od začátku neměl moc pozitivní recenze kritiků, a to se nejspíš promítlo i v nominacích na filmovou anticenu Zlatá malina, které byly tento týden oznámeny.

Pátý Rambo má kupříkladu nominaci na nejhorší film roku 2019, konkurencí je mu také filmová adaptace broadwayského muzikálu Cats. Už to legendárního Slye jistě nepotěšilo, vzteky bez sebe ale musí být především z hereckých kategorií. 

Sám Stallone byl totiž nominován na cenu pro nejhorší herce. Jistou útěchou mu může být fakt, že není jediným opravdu světoznámým hercem na seznamu. Malinu mohou získat také John Travolta nebo Matthew McConaughey. 

Zlaté maliny se předávají od roku 1981, kdy s nápadem přišel publicista a filmový fanoušek John Wilson. Jsou považované za protipól Oscarů, které se letos předávají v noci na pondělí 10. února.

Témata: Sylvester Stallone Rambo V: Last Blood Rambo