Harry a Meghan poprvé opustili úkryt: Žebrali o peníze?!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. února 2020 12:02

Princ Harry a vévodkyně Meghan už nemohou čerpat prostředky z královské pokladny. Možná i proto byli poprvé nuceni opustit svůj kanadský úkryt. Jejich chování tak trochu zavání žebráním o peníze.

Princ Harry a jeho žena Meghan v lednu opustili řady pracujících členů britské královské rodiny a se slovy, že se pokusí uživit sami, odcestovali do Kanady, kde dosud prakticky neopouštěli svůj úkryt. Tento týden se ale něco změnilo.

Agentura Reuters včera přinesla informaci, že se zúčastnili akce organizované americkou bankou JP Morgan. Logicky se tak objevily spekulace, zdali u zástupců peněžního ústavu nežebrali o peníze, které už nemohou čerpat z britské státní pokladny.

Zdroj z královské rodiny uvedl, že vnuk královny Alžběty II. na akci hovořil, i když pravděpodobně neměl hlavní projev. Zatím není jasné, zda za to dostal zaplaceno. Informaci zatím nekomentoval Buckinghamský palác, ani JP Morgan.

Už dříve se objevily spekulace o prvních kšeftech páru. Společnost Sheeraz Inc. na instagramu uvedla, že začíná přijímat nabídky klientů z celého světa na spolupráci s vévodou a vévodkyní ze Sussexu. Královský palác se však ozval, že jde o nepravdivá tvrzení. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)