Harrymu a Meghan se stýská? Tohle hovoří za vše!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 15:22

Princ Harry a vévodkyně Meghan se v lednu vzdali svých rolí v britské královské rodině, kde měli za úkol jezdit po světě a dělat dobré jméno Velké Británii. Nestýská se jim po práci pro monarchii?

Princ Harry a jeho žena Meghan jsou už nějaký čas v Severní Americe, kam se přesunuli poté, co se dohodli s královnou Alžbětou na svém konci v řadách britské královské rodiny. Nové uplatnění zatím nenašli, a tak je možné, že se jim po práci pro monarchii alespoň občas zasteskne.

Přesně tímto dojmem působí jejich poslední příspěvek na instagramovém profilu Sussex Royal, ve kterém popřáli Novozélanďanům k jejich státnímu svátku Waitangi Day. Vzpomněli si totiž na to, co jako pracující členové královské rodiny zažili.

„Jako země Commonwealthu dnes slavíme ducha a rozmanitost Nového Zélandu. My si hlavně připomínáme, jak skvěle jsme se u vás měli během cesty v roce 2018,“ napsali Harry a Meghan na sociální síti.

Teď už je Buckinghamský palác nepošle reprezentovat Spojené království nikam. Naopak se musí zabývat jejich oslovením. Uvažuje totiž nad změnou pravidel formulování titulů. Na pomoc si přizvali heraldiky, aby společně vyřešili, jak pár oslovovat, aby bylo patrné, že mezi nimi rozhodně nedošlo k rozvodu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)