Návrat seriálu Přátelé se nekoná? Jennifer Aniston obrátila, jde o peníze!

Přátelé 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 13:10

Návrat seriálových Přátel na televizní obrazovky je tématem už několik měsíců. Dlouho za něj bojovala především Jennifer Anistonová, teď to ale vypadá, že obrátila. Za všechno může spor o peníze!

Jennifer Anistonová během minulého roku několikrát veřejně vystoupila, aby podpořila návrat Přátel, legendárního seriálu, který se přestal vysílat zhruba před 15 lety. Najednou to však může být ona, kdo zapříčiní, že se žádný comeback Rachel a spol. konat nebude. Za vším mají být spory o peníze.

Podle webu radaronline.com bývalá manželka Brada Pitta nevychází s tvůrkyní sitcomu Martou Kauffmanovou, která se v minulosti několikrát nechala slyšet, že nechápe, jak mohli herci dostávat během dvou posledních řad astronomický milion dolarů za epizodu.

„Je známo, že Jennifer cítí zášť vůči Martě, protože se jí nelíbila výše výdělků, která z nich udělala extrémní boháče,“ prozradil zdroj zmíněného serveru s tím, že Courteney Coxová se obsadila do role mírotvůrce, který chce zařídit, aby obě dámy našly společnou řeč. Jinak je návrat Přátel v ohrožení.

Podle informací z konce loňského roku jednalo celé původní obsazení o účasti ve „speciálu“, žádné bližší podrobnosti se ale neobjevily. Spekulovalo se např. o formě, kde by herci vyprávěli historky z natáčení. Společnosti Warner Bros i HBO Max ale odmítly cokoliv komentovat.

Témata: Přátelé Jennifer Aniston Courteney Cox