Princ William na nože s bratrem? JE KONEC!

Britští princové William a Harry s manželkami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2020 10:40

Princ William se jednoho dne stane hlavou britské královské rodiny, proto ho vztahy v ní zajímají už nyní. S bratrem Harrym, který se nedávno rozhodl pro odchod, je to však ještě o něco osobnější. Jak spolu nyní vycházejí?

Princ William jako starší z bratrů cítil spoustu let zodpovědnost i za mladšího Harryho. Jejich cesty se ovšem nedávno jednou provždy rozešly. Zatímco budoucí král zůstal věrný vlasti, druhý Charlesův syn se s manželkou rozhodl zapustit kořeny v Severní Americe. Vztahu obou sourozenců to samozřejmě moc neprospělo.

Ještě v lednu se sice ocitli na stejné lodi, aby popřeli tehdejší zprávy tisku o vzájemné roztržce. Podle listu The Times měl William svého bratra a jeho ženu vystrnadit pomocí šikany. Nejnovější zákulisní informace ale naznačují, že situace opravdu není ideální.

„Opravdu se nerozešli v dobrém, oba si ale oddechli, že je konec,“ řekl rodinný přítel magazínu People. „Meghan a Harry to asi nepromysleli tak, jak měli, ale prostě jen chtěli být šťastní. Kdo je za to může soudit?“ dodal zdroj.

Konstatování rodinného známého vlastně nemůže nikoho překvapit. Už loni se spekulovalo o vzájemném odcizení obou princů kvůli sporům jejich manželek. Harry navíc v říjnu určité napětí ve vztahu s William veřejně přiznal.

Témata: Princ William Princ Harry královská rodina (gbr)