Tragicky zahynula herečka Jessica Falkholt (†30), známá z oblíbeného seriálu

Jessica Falkholt 3

Autor: Ďásková, stars24.cz

18. ledna 2018 5:31

Mladá herečka Jessica Falkholt ze seriálu Home & Away (Domov v zálivu) podlehla zraněním, která utrpěla při vážné vánoční dopravní nehodě.

Autonehoda byla natolik devastující, že při ní zahynula celá rodina. Obrovské rodinné neštěstí se stalo v australském Mondayongu. Na silnici se 26. prosince loňského roku střetla dvě vozidla, která následně začala hořet.  Otec mladé herečky Lars a její matka Vivian byli na místě mrtví. Stejně jako řidič druhého auta. Ten se právě vracel z metadonové kliniky, kde léčil svou drogovou závislost a při řízení měl zrovna v ruce mobilní telefon.

Jessica a její sestra bojovaly v nemocnici o život. Život na místě jim zachránili projíždějící řidiči, když projevili duchapřítomnost a obě mladé ženy vytáhli z trosek vozu. Jen chvíli před tím, než auto zasáhly plameny.  

Mladší sestra herečky však svůj boj o život prohrála. Její sestra bojovala dál. Ale neúspěšně. Lékaři ji odpojili od přístrojů. Její stav nevedl ke zlepšení. Mladá talentovaná a u fanoušků oblíbená herečka zemřela šest dní po odpojení. 

Jessica Falkholt se proslavila zejména rolí Hope Morrison v australské telenovele Home & Away nebo v seriálu Tricky Business.

Témata: Jessica Falkholt úmrtí Dopravní nehody