Vévodkyně Kate se dočkala: Takhle se podílela na megxitu!

Kate Middleton 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2020 17:55

Britská královská rodina přišla v novém roce o dva důležité členy, ke kterým měla velice blízko vévodkyně Kate. Jak se podílela na konci prince Harryho a vévodkyně Meghan? Budete překvapeni!

Vévodkyně Kate a princ William loni činili kroky ke zpřetrhání vazeb s princem Harrym a jeho ženou Meghan. Například smazali z webové stránky své charity veškeré zmínky o vévodovi a vévodkyni ze Sussexu, ačkoliv původně šlo o jejich společnou iniciativu. Za změnu zaplatili britským úřadům směšných 10 liber.

Z toho by se dalo usuzovat, že když Harry a Meghan všem v paláci oznámili a uskutečnili svůj záměr opustit britskou královskou rodinu, budoucí královský pár to nijak zvlášť nevzalo. Jenže opak je pravdou.

Trojnásobnou maminkou nečekaný odchod páru otřásl, ačkoliv si podle spekulací s Američankou moc nesedla. Bratra svého manžela však měla ráda a snažila se mu pomáhat a radit. „Cítí se teď ublíženě. Dělala Harrymu mentora, než se objevila Meghan, a nerada vidí svého manžela tak naštvaného,“ prozradili lidé ze zákulisí.

Kate mohlo rozzlobit i to, že si Harry a Meghan na odchodu neodpustili kritiku. Údajně totiž prohlásili, že nechtějí, aby Archieho potkal osud dětí prince Williama a jeho ženy, které „jsou vychovávány ve staromódním a nezdravém prostředí“.

Témata: Kate Middleton Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)