Jennifer Aniston poslala Pitta k šípku: Tahle slova ho zabolí!

Jennifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 13:18

Fanoušci vyhlíželi šťastný konec, doufali, že to Jennifer Anistonová a Brad Pitt dají po letech znovu dohromady. Herečka ovšem bývalého manžela nepotěšila. Údajně mu dala najevo, že o vztah nemá zájem.

Brad Pitt poměrně nedávno jasně deklaroval, že momentálně nestojí o žádný romantický vztah. Tlak fanoušků ale roste, jak se stále častěji objevuje na stejném místě s bývalou manželkou Jennifer Anistonovou, zvlášť když je patrné, že spolu už zase nemají sebemenší problém.

Některá zahraniční média toho využila a začala referovat o jejich vztahu, jako by byli oficiálně zase spolu. Jak vás stars24.cz informoval, kupříkladu magazín Heat tvrdí, že spolu hollywoodské hvězdy plánují společnou dovolenou, jen co se předají všechny filmové ceny. Okolí herečky však naznačuje něco docela jiného.

„Jennifer oceňuje, že má jeho podporu, stejně jako u každého jiného blízkého přítele, a je tu pro něj samozřejmě také. Romanticky se ovšem o Brada nezajímá, nechce to s ním dávat znovu dohromady. Jsou přátelé a scházejí se, pokud je to možné, ale to je asi tak všechno,“ řekl zdroj dle serveru inquisitr.com.

Vypadá to tedy, že i kdyby Pitt o vztah s exmanželkou zájem měl, u Anistonové by nepochodil, nebo by se musel opravdu hodně snažit. Fanoušci obou herců tak musí skousnout další velké zklamání.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston