Brad Pitt a Jennifer Aniston spolu? Angelina Jolie musí zasáhnout!

Angelina Jolie 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 15:03 | Aktualizováno: 4. února 2020 13:44

Brad Pitt a Jennifer Aniston se stále častěji objevují na stejném místě, což určitě neuniklo pozornosti Angeliny Jolie. Hollywoodská hvězda se prý rozhodla zasáhnout. Jaké nepříjemnosti chce dělat?

Když se během probíhající sezóny předávání filmových cen začali častěji než dřív objevovat na stejném místě Brad Pitt a Jennifer Anistonová, spekuluje se dokonce o romantickém vztahu mezi nimi, Angelinu Jolie to podle zdroje z jejího okolí údajně nijak netrápilo. Minimálně někteří lidé jsou ovšem přesvědčeni o opaku.

Magazín Life & Style tvrdí, že hercova dlouholetá partnerka se rozhodla zasáhnout. Na Pitta prý hodlá zatlačit prostřednictvím peněz. „Je možné, že si při rozvodu řekne o další miliony navíc,“ konstatuje zdroj.

„Co se týče rozvodu, to ona drží všechny trumfy, takže pro Brada není vůbec dobré, že je naštvaná. Angie buď dostane to, co si přeje, nebo mu udělá ze života peklo,“ uvádí zasvěcená osoba.

Jolie je prý ochotná svého někdejšího partnera i vydírat. Před lety se jí totiž svěřil se svými problémy s Anistonovou. „Teď ho budou tyto citlivé rozhovory pronásledovat. Každý Brada varuje, aby přestal Angelinu provokat, dokonce i Jennifer,“ dodává zdroj. Podle serveru Gossip Cop se ovšem tato tvrzení nezakládají na pravdě.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston