Hvězda seriálu naznačila, jak by mohli vypadat "noví" Přátelé! Všem vyrazila dech!

Přátelé 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2020 10:42

Neustále se spekuluje o možném návratu seriálu Přátelé na televizní obrazovky, všichni herci ale rozhodně nejsou na jedné lodi. Představitel Rosse, herec David Schwimmer, nyní naznačil, co by si on sám uměl představit.

V souvislosti s loňským výročím seriálu Přátelé, od jehož uvedení na televizní obrazovky uplynulo čtvrtstoletí, se začalo mluvit o možném opětovném shledání všech herců v novém projektu pod původní značkou. David Schwimmer ovšem patřil spíš k těm, kteří na to nahlíželi skepticky.

„Nemyslím si, že by to bylo možné, už vzhledem k našim různým profesním dráhám. Máme to všichni asi stejně. Říkáme si, proč kazit něco, co vypadá jako správný konec seriálu? Nechci dělat něco jen pro peníze. Muselo by to mít kreativně smysl, ale zatím nic z toho, co jsem slyšel, nám smysl nedávalo,“ prohlásil v rozhovoru pro The Guardian.

Představitel Rosse by nerad pokazil pověst díla, které podle jeho vlastních slov předběhlo dobu. „ Pravda ovšem je, že seriál byl ve své době také průkopnický, jak zobrazoval náhodný sex, chráněný sex, manželství a vztahy homosexuálů,“ připomněl. Sám by ale jeden zajímavý návrh měl.

„Možná by mohli vzniknout Přátelé jen s černými nebo asijskými herci. Bylo mi jasné, že chybí rozmanitost a roky jsem bojoval za to, aby Ross randil se ženami jiné barvy pleti. Jednou z prvních přítelkyň, které jsem v seriálu měl, byla asijská Američanka a později jsem chodil s Afroameričankou. Hodně jsem na to tlačil,“ vysvětlil Schwimmer.

Témata: Přátelé David Schwimmer