Meghan a Harry ZUŘÍ! Kvůli nejnovějšímu kroku z nich čiší zoufalství!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. února 2020 9:01 | Aktualizováno: 3. února 2020 17:40

Není tajemstvím, že Meghan od své svatby není v kontaktu s otcem Thomasem Marklem. Ten nemohl přijít kvůli operaci srdce, nyní se ale o sblížení se svou dcerou pokouší. Způsob, jaký zvolil, se ale královskému páru nelíbí.

Thomas do celé věci zatáhl i Meghaninu matku Dori, která má velmi blízko k Harrymu. Chodívá k ní po radu a cení si její diskrétnosti i toho, že není konfliktní typ.

Královská dvojice se proto obává, že Thomas Markle ji chce zmanipulovat, aby se dostal k Meghan. "V celé této věci je zcela nevinně. Pokud se Meghan rozhodne znovu mluvit s otcem, bude to její vlastní rozhodnutí," řekl serveru The Sun zdroj.

Harry a Meghan jsou podle britských médií z chování Thomase naštvaní a zoufalí. Ten totiž v rozhovorech prakticky pořád opakuje, že chce s dcerou mluvit.

Přesto by proti ní mohl svědčit v žalobě, kterou podala na noviny Mail on Sunday. Předmětem žaloby je zveřejnění dopisu, který poslala svému otci.

Meghan tvrdí, že jeho zveřejněním se noviny dopustili zneužití osobních informací a porušení autorských práv.

Thomas totiž v rozhovoru pro dokument stanice Channel 5 řekl, že ho Meghan zklamala a že by si měla uvědomit, že sňatkem s princem na sebe vzala i jisté závazky.

Britská královská rodina je podle něj jednou z nejtrvalejších a nejvýznamnějších institucí vůbec. "Oni ji ničí, znehodnocují ji, zbavují ji lesku... Nevím, o co jim jde," citovala z rozhovoru agentura Reuters.

Tím ale neskončil. Rozhodl se, že dá královskému páru ultimátum. Pokud se mu Harry a Meghan neozvou, dá každý měsíc médiím velký rozhovor, ve kterém je nebude šetřit.

Vyzval také Harryho, aby se pochlapil a konečně se s ním sešel! "Nechci tiše sedět v obýváku a do konce života čekat, jestli mi někdo zavolá nebo se mi ozve jinak," řekl Markle. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle Thomas Markle