Harry, PODRAZÍ TĚ! Proč mu Meghan bodne kudlu do zad?

Vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. února 2020 20:02

Přítelkyně princezny Diany Simone Simmonsová tvrdí, že vztah Harryho s vévodkyní ze Sussexu Meghan Markle dlouho nevydrží. Oba se podle ní rozejdou.

Simmonsová věří, že pár bude mít děti dvě. Pak se to ale začne mezi nimi lámat princ Harry si ani blížícího rozchodu nevšimne. Přesto k němu za údajně dojde už brzy.

"Nechci vidět Harryho, jak se trápí. On je ztělesněním Diany, je velmi citlivý," řekla pro Daily Star a dodala, že jednou z příčin rozpadu vztahu bude Meghanina rodina.

Ta ji totiž údajně silně poznamenala v citové oblasti. "Podívejte se na její dva předchozí vztahy. Netrvaly déle než dva roky," varuje Simmonsová s tím, že Meghan zkrátka neumí v dlouhodobých vztazích fungovat.

Princ Harry si americkou herečku Meghan Markle vzal 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Svatby se přitom neúčastnil nikdo z kontroverzní rodiny Meghan, kromě její matky.

To může být jednou ze známek, že Meghan neumí vycházet s rodinou. Je tedy jen otázkou času, než se to projeví i u té její stávající?

Témata: Princ Harry Meghan Markle