Brad Pitt a Jennifer Aniston? Chce se jim ZMIZET!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 14:25

Brad Pitt a Jennifer Anistonová k sobě roky po rozpadu manželství konečně našli cestu, dokonce se spekuluje, že jsou víc než jen přátelé. Nové informace pravdivost těchto dohadů potvrzují. Co mají oba herci za lubem?

Snad víc než kdy dřív se v posledních týdnech spekuluje o tom, zdali to bývalí manželé Jennifer Anistonová a Brad Pitt opravdu nedali znovu dohromady. Vzhledem k tomu, že v Hollywoodu je sezóna předávání cen, se objevují často na stejných místech, dokonce i zdroje z jejich okolí naznačují, že si zase rozumí.

Podle magazínu Heat už dokonce někdejší partneři plánují společnou dovolenou, jen co se předají všechny filmové ceny. „Plánují společnou dovolenou, aby zjistili, co přesně se mezi nimi děje,“ tvrdí údajně dobře informovaný zdroj.

„Oba umírají touhou spolu někam zmizet, do Mexika nebo jinam za teplem. Jennifer doufá, že spolu vyrazí ještě na další dovolené a že také stráví nějaký čas doma. Potřebují zjistit, co jeden ke druhému cítí a posunout se dál,“ dodává zasvěcená osoba.

Web Gossip Cop ale zjistil, že tvrzení magazínu jsou smyšlená. Zástupci obou hollywoodských hvězd popřeli, že by exmanželé plánovali společnou dovolenou. Pitt a Anistonová zatím jen obnovily přátelství, romantický vztah nikoliv.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston