Jasmina přestala kojit a začalo peklo: Takhle ji ostatní ženy uzemnily!

Jasmina Alagič 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 11:16

Jasmina Alagič se postavila čelem k velké výzvě, když fanynkám přiznala, že po půl roce od porodu přestala kojit syna Sanela. Jak už to tak bývá, hned se stala terčem ostré kritiky. Co jí vzkázaly kojící matky?

Šest měsíců jsou rapper Rytmus s manželkou hrdými rodiči chlapce. Jasmina už se ale jedné z mateřských činností dobrovolně vzdala, jak prozradila na sociální síti. „Malý Sanel oslavil půl roku a Vám jsem se jako prvním svěřila, že už nekojím. Zkrátka jsem se ztotožnila s tím, že z tohoto mračna už nezaprší,“ konstatovala.

„Souhlasím, že mateřské mléko je pro miminko to nejlepší, co může být. Na druhou stranu si myslím, že když maminy nekojí, neměly by se stresovat. Vím, že toto téma je na instagramu tenkým ledem, ale já se bruslit nebojím,“ vzkázala modelka a moderátorka.

Jak asi sama očekávala, kojící ženy se do ní ihned pustily. „Nerozumím, že se obhajujete takovým nesmyslem, že už mlíčko prostě došlo. Pokud jste kojila pravidelně, tak si tělo samo upravuje množství mléka,“ napsala jí jedna z fanynek, zatímco další ji odsoudila úplně.

„Jako každá celebrita, nemá čas kojit… Ano, kojení je náročné hlavně proto, že čím starší dítě je, tak chce být více na prsu, protože potřebuje cítit matku, ale ne každá žena má v sobě vůli to zvládnout… Mléko nedojde… V prsu je pro mimčo stále dost mléka, ale každá jsme jinak pohodlná,“ uvedla jiná diskutující.

Ovšem sama Jasmina si z přechodu na umělou výživu velkou hlavu nedělá, což dala najevo již v původním příspěvku. „Přiznám se, že já se tedy rozhodně nestresuji a pokračuji náhradním mlékem, které chutná nejen malému Sanelovi, ale i mně. Ano, zkoušela jsem ho,“ dodala.

Témata: Jasmina Alagič