Nevyléčitelně nemocný Ozzy Osbourne: Mrazivá slova o smrti!

Ozzy Osbourne

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 10:02

Legendární zpěvák Ozzy Osbourne nedávno přiznal, že je nevyléčitelně nemocný, čímž logicky vyvolal paniku mezi svými fanoušky. Tento týden se ji pokusil mírnit, ačkoliv pronesl i mrazivá slova o smrti.

Jak vás stars24.cz informoval, jednasedmdesátiletý Ozzy Osbourne minulý týden přiznal, že trpí nevyléčitelnou Parkinsonovou chorobou. Teď o životě s touto nemocí, jejíž první příznaky se u něj projevily loni, poskytl první rozhovor magazínu Kerrang!. Z něj mimo jiné vychází najevo, že je smířen se smrtí.

„Nebudu tu už dalších 15 let nebo podobně dlouho, ale nepřipouštím si to. Přemýšlím někdy o tom, kdy se můj čas naplní? Myslím na to, ale netrápím se tím. Smrti se nebojím. Stane se nám to všem. Jsem z toho nadšený? Ne. Přišel jsem o zdraví. Byl jsem z toho úplně na sr**ky, ale pořád jsem tady,“ vzkázal fanouškům legendární zpěvák.

Osbournea loni postihly i další zdravotní potíže, měl zápal plic. „Minulý rok byl peklo. Podstoupil jsem operaci krku, oznámil světu, že mám Parkinsona. Byl to trochu rock and roll,“ nezapřel v sobě duši hudebníka.

S tím souvisí i slib, který dal fanouškům. Když bude sloužit zdraví, vrátí se prý na pódium. „Pokud budu v pohodě, udělám pro to všechno. Pětkrát týdně chodím na terapie. Snažím se, dělám, co můžu, operace krku nebyla sranda,“ dodal frontman Black Sabbath.

Témata: ozzy osbourne