Harry a Meghan šlápli vedle: Šokující smrt vězně!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 21:09

Princ Harry s manželkou Meghan se i po konci v královské rodině věnují dobročinné činnosti, teď ale udělali krok vedle, což jim lidé dali hned najevo. Podpořili totiž organizaci, která je spojována se šokující smrtí vězně.

Princ Harry a vévodkyně Meghan v paláci oznámili a uskutečnili svůj záměr opustit britskou královskou rodinu, rozhodli se přestat čerpat peníze daňových poplatníků a sami si vydělávat na živobytí. Nadále se ovšem věnují i dobročinné činnosti, ze které žádné výdělky nemají.

Tento týden se ale pěkně přepočítali. Prostřednictvím svého instagramového účtu totiž propagovali krizovou linku Let’s Talk, kterou provozuje telekomunikační společnost Bell Canada. Jejím cílem je řešení psychických problémů lidí.

Fanoušci totiž pár upozornili na fakt, že linka nemá úplně dobrou pověst. Připomněla případ třicetiletého vězně Clevea Geddese, který se v únoru 2017 oběsil v detenčním zařízení v Ottawě poté, co nemohl zavolat rodině. 

Za telefony ve věznicích zodpovídá právě společnost Bell Canada, která byla za zbytečnou smrt muže kritizována. Ceny hovorů pro vězně totiž byly velice drahé. Harry a Meghan by si příště měli pořádně proklepnout organizace, které podpoří.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)