Harry a Meghan si konečně vyslechli dobrou zprávu: Jde o peníze!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 16:58 | Aktualizováno: 30. ledna 2020 17:56

Princ Harry a vévodkyně Meghan o sobě a své budoucnosti v poslední době moc dobrých zpráv neslyšeli. Tentokrát je ovšem potěšilo, co o nich v zámoří napsali. Jde totiž o peníze, o pořádný balík peněz.

Princ Harry a jeho žena Meghan v lednu v paláci oznámili a uskutečnili svůj záměr opustit britskou královskou rodinu, rozhodli se přestat čerpat peníze daňových poplatníků a sami si vydělávat na živobytí. Mnoho odborníků kroutilo hlavami a upozorňovali, že brzy přijdou na to, co přesně to znamená. Tenhle názor ale nesdílí všichni.

V Severní Americe, kde chce nyní pár také trávit část roku, existují i lidé, kteří mají blízko např. k hollywoodským hvězdám a kteří tvrdí, že vnuk panovnice se svou manželkou strádat rozhodně nebudou. Naopak je prý čeká zářná budoucnost, alespoň co se finanční stránky věci týká.

„Není pochyb o tom, že Harry a Meghan jsou neuvěřitelně prodejní. Myslím… Mluvili jsme s Markem Cubanem (americký miliardář – pozn. red.), který něco ví o značkách, byznysu a zábavě, a on si myslí, že se z nich stanou miliardáři,“ řekl webu foxnews.com zakladatel serveru TMZ Harvey Levin.

Vysvětlení je podle něj prosté. „Jsou vyhledávaní, mladí, krásní, chytří, zajímaví lidé. Oprah už se spojila s Harrym kvůli dokumentům o mentálním zdraví. Harry již smočil nohu v zábavním rybníčku a Meghan už v něm byla dřív,“ konstatuje Levin, který už vévodu a vévodkyni označil za „mladší Obamovi“.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)