Brad Pitt a Jennifer Aniston? Druhou šanci jim vyjednala hvězda Přátel!

Courteney Coxová a Jennifer Anistonová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. ledna 2020 15:03

Brad Pitt a Jennifer Anistonová si v posledních měsících zase rozumějí, což po jejich třaskavém rozchodu nebylo samozřejmostí. Za znovuobnovení vztahu údajně může dobrá kamarádka herečky ze seriálu Přátelé.

V posledních dnech se mluví o znovuobnovení romantického vztahu mezi bývalými manželi Jennifer Anistonovou a Bradem Pittem. Vše už měli potvrdit i lidé z jejich okolí. Klíčovou roli měla podle nejnovějších informací sehrát Courteney Coxové, představitelka Moniky ze seriálu Přátelé.

„Courteney minulý týden lajkovala komentáře na sítích týkající se lásky Brada a Jen. Nic nevidí radši než šťastnou nejlepší kamarádku, která to dává znovu dohromady s mužem, kterého nepřestala milovat. Právě kvůli Courteney se to povedlo, ona je ten důvod, proč se spolu po rozchodu začali znovu bavit,“ tvrdí zdroj webu thesun.co.uk.

Coxová udělala v lednu 2017 klíčový krok, když v Malibu narazila na Pitta na charitativním koncertu. „Je zábavná, takže když ho uviděla, hned se ho ujala a zavzpomínali spolu na staré časy. Pak se zeptal na Jen a Courteney mu odpověděla, že se má dobře se svým tehdejším manželem Justinem,“ popsal zasvěcenec.

Zároveň ovšem měla zmínit, že Anistonové chybí jejich přátelství, protože spolu dobře ladili. „Dala mu její aktuální telefonní číslo a od té doby dělali malé krůčky. Nejdřív to bylo pár zpráv během několika týdnů, až se jim podařilo vybudovat přátelství,“ dodal zdroj.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Courteney Cox Pitt - Aniston