Selena Gomez po letech šokuje: Bieber mě ve vztahu týral!

Selena Gomez 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 16:57

Selena Gomez tvořila několik let pár s Justinem Bieberem, který však nakonec našel štěstí s jinou ženou. Rozchodu nejspíš nakonec nelituje ani sedmadvacetiletá zpěvačka. Místo partnerky se dnes považuje spíš za jeho oběť.

Hudební fanoušky nedávno šokoval Justin Bieber, když přiznal, jaké zdravotní problémy ho trápí. O uplynulém víkendu se něco podobného podařilo jeho bývalce Seleně Gomez, která s kanadským zpěvákem s pauzami chodila mezi lety 2011 a 2018. V dobrém na to zrovna nevzpomíná.

V rozhovoru pro NPR totiž zazněla poměrně šokující slova. „Cítím se jako oběť týrání,“ svěřila se zpěvačka, která měla na mysli emocionální týrání. „Myslím, že je to něco, čemu jsem porozuměla až v dospělosti. Rozhodně nechci strávit zbytek života tím, že o tom budu mluvit,“ konstatovala Selena.

„Mohu hrdě prohlásit, že se cítím silná a našla jsem způsob, jak se přes to přenést s grácií,“ nechala se slyšet někdejší hvězda studií Disney. Na mysli nejspíš měla nový hit Lose You To Love Me, jehož název naznačuje, že přišla o lásku, aby se mohla naučit milovat sama sebe.

„Jsem na píseň velmi pyšná. Cítila jsem, že jsem to pořádně neuzavřela, a potřebovala jsem nějak říct, co mám na srdci. Bylo to velmi složité a jsem ráda, že je po všem,“ dodala Gomez, kterou nakonec po boku Biebera nahradila jeho manželka Hailey Baldwin.

Témata: Selena Gomez Justin Bieber