Harry a Meghan už jim nestojí za řeč? Všeříkající vystoupení člena rodiny!

Vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. ledna 2020 14:23

Princ Harry a vévodkyně Meghan v lednu opustili britskou královskou rodinu, jejíž členové to těžce nesli, a tak pro ně není jednoduché o tom mluvit. Nedávné mediální vystoupení jednoho z nich hovoří za vše.

K odchodu prince Harryho a vévodkyně Meghan z řad britské královské rodiny, tzv. megxitu, mají co říct i její jednotliví členové. Při návštěvě nemocnice např. veřejně reagovala vévodkyně Camilla, princova macecha. Některým jiným ale tolik do řeči není.

Úspěšný ragbyový hráč a mistr světa Mike Tindall se do rodiny přiženil, když si v roce 2011 vzal za ženu vnučku panovnice Zaru Phillipsovou, rovněž úspěšnou sportovkyni a olympijskou vítězku v jezdectví. Jeho status v rodině je pochopitelně takový, že jeho slova nemají velkou váhu. Přesto raději drží jazyk za zuby.

Když šel do sportovního podcastu Joe‘s House of Rugby, nejspíš nečekal, že by se řešily záležitosti královské rodiny. Jenže moderátor připomněl, že Tindall byl s rodinou na dovolené, a prohlásil, že to nebyl zrovna nejlepší čas, protože se toho kolem monarchie hodně dělo. Téhle poznámky ale brzy litoval.

„Pojďme o tom nemluvit,“ odpověděl dle webu thesun.co.uk rozrušený manžel vnučky královny. Přesto si hostitel neodpustil ještě dotaz, zdali je s princem v kontaktu. Bývalý ragbista měl odpovědět, že tohle téma je pro něj „no-go zóna“ a že o ničem nic neví.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Mike Tindall královská rodina (gbr)