Svět řeší ZÁHADU: Madonna je vážně nemocná? ODČERPÁVAJÍ jí KREV!

Madonna 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. ledna 2020 12:19

Popová královna Madonna opět zrušila koncerty. Stejný krok učinila i loni a v obou případech šlo o zdravotní důvody. Lidé se proto na sociálních sítích ptají, jestli není zpěvačka vážně nemocná.

Hvězda prvního formátu, zpěvačka Madonna, byla nucena zrušit své koncerty v rámci turné Madame X už loni s listopadu. Důvodem byly trýznivé bolesti!

"Prosím odpusťte mi tento nečekaný zvrat událostí. Vystupovat každý večer mi přináší tolik radosti a zrušit to je pro mě trest, ale bolest, kterou teď trpím, je zdrcující a musím odpočívat a poslouchat doktory, abych se mohla vrátit silnější a lepší a pokračovat v cestě Madame X s vámi všemi," uvedla před několika měsíci.

Situace ale není lepší ani nyní. Madonna zrušila i londýnský koncert naplánovaný na pondělí a fanouškům na instagramu vysvětlila, že její zdravotní problémy přetrvávají od zahájení turné Madame X a že jí lékaři doporučili několik dní klidu.

"Hluboce lituji, že musím zrušit koncert, který se měl konat v pondělí 27. ledna v Londýně. Lékaři mi doporučili několik dní klidu. Jak víte, mám zranění, které mi dělá problémy od začátku turné. Musím ale poslouchat své tělo a zdraví dát na první místo. Zklamat své fanoušky a ohrozit turné je to poslední, co si přeji," napsala Madonna.

Lidé přesto spekulují nad tím, jestli Madonna netají nějakou závažnější nemoc? Jak se totiž ukázalo, podstupuje autohemoterapii, tedy proces, při kterém se pacientovi odčerpá z těla část krve, která se smíchá s některým homeopatiky a poté se opět vstříkne pacientovi do těla.

Jak upozornila zahraniční média, v případě Madonny je krev smíchána s ozonovým plynem. Zatímco sama metoda přečerpávání krve je v řadě případů sporná a o jejích účincích se dodnes vedou debaty, studie už potvrdily, že právě ozonový plyn může působit například proti bakteriím.

Nejen díky tomu se fanoušci ptají, jestli je Madonna v pořádku a jestli vůbec ještě dokáže zvládat světová turné. Překročila totiž šedesátku a stárnutí je na ni už znát. 

Témata: Madonna