Richard Müller o TĚŽKÉ NEMOCI! Dojemné přiznání dohání k slzám!

Richard Müller

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. ledna 2020 11:35

Richard Müller patří ke stálicím československé hudební scény a jeho hity zná dnes prakticky každý. Zatímco se dodnes hrají napříč všemi rádii, sám zpěvák se raději moc neukazuje.

Zpěvák takových písní jako Baroko, Srdce jako kníže Rohan nebo Po schodoch je dobře známý posluchačům v Česku i na Slovensku. Jeho písně často oplývají pozitivním nádechem, ve skutečnosti má ale zpěvák přesně opačné problémy. 

Ve skutečnosti totiž trpí vážnou diagnózou, maniodepresí, což je jiný název pro bipolární poruchu. Jeho fanoušci už dříve viděli, co dokáže tato psychická nemoc se zpěvákem udělat, například v dokumentu Nespoznaný z roku 2016, kde diváky pustil do svého soukromého života.

Jak ale upozornil Nový čas, umělcova životní období jsou jak veselá, tak i smutná, a občas nemá chuť setkávat se lidí a raději tráví čas sám. "Bydlím velmi rád a poměrně často sám," přiznal v relaci pořadu Pálenica Borise Filan.

Na otázku, zda ho někdo chrání, odpověděl: "Myslím, že partnerka, ano." očividně je mu tak oporou jeho polovička Vanda Wolfová, se kterou má i syna Markuse.

Zpěvák také přiznal, že dokáže vystát jen málo lidí, a stejně tak není moc lidí, kteří při něm stojí, ať se děje cokoliv. Do svého uzavřeného kruhu tak raději moc lidí nepouští.

Existují však tací, kteří k němu mají přístup vždy: "Určitě malý Markus a moji nejbližší přátelé Adnan a Marek," uvedl zpěvák. Oba působí jako jeho manažeři. 

Témata: Richard Müller