Camilla jim vlepila facku: Harry a Meghan chybět nebudou?!

Camilla Parker-Bowles 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 16:30 | Aktualizováno: 26. ledna 2020 11:12

Brity nadále zajímá, jak se královská rodina vypořádá s odchodem prince Harryho a jeho ženy Meghan. Vévodkyně Camilla, která je Harryho macechou, reagovala poměrně svérázně.

V lednu se dění v britské královské rodině pochopitelně točilo především kolem prince Harryho a vévodkyně Meghan, kteří ostatním členům nejprve oznámili a později realizovali záměr opustit její řady. Britové od té chvíle pozorně sledují, jak příbuzní na jejich rozhodnutí reagují.

Pozornosti neunikla ani reakce vévodkyně Camilly, která v pondělí navštívila nemocnici. Přítomní novináři jí ihned položili otázku, jestli jí syn jejího manžela a jeho americká žena budou chybět.

Charlesova manželka odpověděla anglickým slovíčkem „course“, zkrácenou verzí fráze „of course“, která se do češtiny překládá jako určitě. Z výrazu v obličeji i řeči těla ovšem mělo být podle webu ahaonline.cz patrné, že se Camille po Harrym a Meghan zase tak moc nestýská. 

Už dříve se ve Velké Británii řešila např. reakce vévodkyně Kate, která těžce nesla především odchod bratra jejího manžela, protože toho všichni tři společně spoustu zažili.

Témata: Camilla Parker-Bowles Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)