Prachař s ní údajně podváděl Agátu: Mórová si stěžuje na cenzuru!

Diana Mórová a Jakub Prachař 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 15:44

O aktivitách Diany Mórové na rodném Slovensku se toho u nás až tolik neví. Herečka, se kterou měl být Jakub Prachář údajně nevěrný manželce Agátě, si v tamních médiích postěžovala na cenzuru. Co jí vadí?

Češi poznali Dianu Mórovou, když začala porotcovat v show Česko Slovensko má talent, kde se rovněž potkala s Jakubem Prachařem. S ním si padla do oka, dokonce se spekulovalo o jejich údajném románku. V rodném Slovensku je však známá především jako herečka a členka souboru Slovenského národního divadla.

Jak uvádí server cas.sk, Mórová naznačila, že se tam herci setkávají s cenzurou. „Dělají to tak kulantně, že oznámí, že na tuto hru nemáme peníze. Vedení zároveň nenápadně navrhne, abychom si vybrali něco méně nákladného a hned nám dá nějaké hry do pozornosti,“ prozradila pro Plus 7 dní.

Prachařově kamarádce se samozřejmě takový přístup nelíbí. „Tak to začíná. Je třeba se mít na pozoru, abychom neskončili tam, kde jsme někdy byli. Anebo aby nějaký herec nebyl nepohodlný jen proto, že má svůj názor.

„Byla jsem na schůzi. Týká se to dost velkých inscenací, ono to tam opravdu tak bylo. Nemůžu a ani nechci říct nic konkrétního, ale občas se to děje, existují a jsou takové postupy,“ dovysvětlila pak přímo serveru cas.sk. 

Témata: Diana Mórová