Bodyguard Jacksona varuje: Zopakuje se osud princezny Diany?

Princezna Diana (foto: Gegodeju) 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2020 12:33

Kdo měl na starosti ochranu Michaela Jacksona, ten o zajištění bezpečnosti slavných osobností něco ví. Bodyguard Matt Fiddes se děsí opakování osudu princezny Diany. Jak se podle něj zachová královská rodina k Harrymu a Meghan?

Matt Fiddes se živil ochranou slavných osobností, v poslední době se dostal do povědomí kvůli své minulosti osobního strážce kontroverzního zpěváka Michaela Jacksona, pro kterého pracoval mezi lety 1999 až 2009. Nyní ho zajímá bezpečností stránka odchodu prince Harryho a jeho ženy z řad královské rodiny, která už má za sebou jeden nepříjemný precedent.

Podle někdejšího bodyguarda krále popu je nyní na stole řada nezodpovězených otázek týkajících se bezpečnosti Harryho a vévodkyně Meghan. „Zaplatí to daňoví poplatníci? Myslíte si, že bychom měli po tom, co se stalo princezně Dianě? Nechali ji napospas bez bodyguardů,“ připomněl na instagramu.

Fiddes tvrdí, že mu zasvěcené zdroje řekly, že kdyby měla Harryho matka královskou ochranku, byla by stále naživu. „Pořád mluvíme o královské rodině, i když nemají tituly! Princ Harry pořád jednoho dne bude synem nebo bratrem krále,“ konstatuje.

„Hádám, že se královna poučila z chyb ohledně tragické smrti Diany. Jako babička bude tajně chránit svého vnuka před nebezpečným světem, ve kterém žijeme. Jestli to bude z peněz daňových poplatníků nebo ne, se možná nikdy nedozvíme,“ dodal na sociální síti.

Témata: Michael Jackson Lady Diana Princ Harry Meghan Markle