O čem Šafářová klábosila s kamarádkou? Řešíme světový problémy, vzkázaly!

Andrea Sestini Hlaváčková a Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 19:30

Lucie Šafářová a její kamarádka Andrea Hlaváčková vzaly kočárky s dětmi a vyrazily poklábosit na procházku do parku. O čem se novopečené maminky a bývalé tenistky bavily?

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Šafářová evidentně odpustila kamarádce Andree Sestini Hlaváčkové, která v době jejího těhotenství naznačila, jakého pohlaví bude miminko, které čekala s hokejistou Tomášem Plekancem. Někdejší tenistky si vyrazily na procházku v hlavním městě.

„Krásná procházka po Stromovce!“ rozplývala se novopečená maminka, kterou ovšem jedna věc mrzela. „Ani dlouhá prochajda nestačí, abychom vše probraly,“ svěřila se Šafářová.

Hlaváčková zase prozradila, co dvě maminky a bývalé profesionální sportovkyně v těchto chvílích řeší. „Řešíme samý světový problémy, chápete... prdíky, nedostatek spánku, vstávání, papání, prostě klasika,“ přiznala na instagramu. 

„Samotná na dlouhý procházky moc často nevyrážím, takže ocením, když Brno dorazí do Prahy,“ dodala ještě hrdá Pražačka, která popíchla svou kamarádku, která žije v jihomoravské metropoli. 

Témata: Lucie Šafářová Andrea Hlaváčková