Jennifer Aniston odhodila šaty a stud! Kvůli Pittovi?

Jennifer Aniston 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2020 11:55

Lovestory Jennifer Anistonové a Brada Pitta má po letech šanci na pokračování. Oba herci se stále častěji objevují na stejném místě, naposledy se ukázali před pár dny na předávání dalších filmových cen. K čemu mezi nimi došlo?

Hollywood v posledních měsících baví spekulace médií, které dávají opět dohromady bývalé manžele Jennifer Anistonovou a Brada Pitta. Mnohdy jde o čiré výmysly, na udílení cen Screen Actors Guild Awards, odkud si oba odnesli sošku, mezi nimi ovšem došlo k osobnímu kontaktu, který neunikl fotografům.

Internetem už kolují fotografie, na kterých se oba herci vřele pozdravili, objali a vyměnili si několik úsměvů. Když byla servírka Rachel z legendárního seriálu Přátelé na odchodu, Pitt ji odmítal pustit. Právě tento moment utkvěl fanouškům v paměti.

Anistonová se k slavnostnímu večeru vrátila na instagramu, kde zveřejnila dvojici fotografií. Z té druhé je jasně patrné, že svlékla šaty od firmy Dior, ve kterých cenu přebírala. Vypadá to ovšem, že kvůli Pittovi to nedělala. Spíš si dopřála koupel ve vaně.

„Žádné vrásky… je to těžší, než se zdá! Někde mezi těmi dvěma fotkami mi kamarádi věnovali dárek, který budu opatrovat, a noc, na kterou nikdy nezapomenu,“ napsala Jennifer v doprovodném komentáři vedle obou snímků.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt