Meghan ničí lidem životy? Tak se podívejte, co provedla vévodkyně Kate!

Princ William a vévodkyně Kate 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. ledna 2020 20:44 | Aktualizováno: 21. ledna 2020 18:16

Na vévodkyni Meghan se denně snáší kritika, mimo jiné i za to, že je bezohledná k lidem kolem sebe. Jak se ale ukazuje, není jediná. I bratr vévodkyně Kate James Middleton se rozpovídal o svých životních strastech. Middleton tvrdí, že mu starší sestra vztahem s princem Williamem zničila život.

Dvaatřicetiletý James Middleton přišel k popularitě jako slepý k houslím. Veřejně sledovanou osobou se ve Velké Británii stal prakticky přes noc v roce 2003, kdy jeho starší sestra Kate začala randit s následníkem trůnu. Zatímco jeho sestra Pippa si časem na pozornost médií zvykla, on nikoliv.

"Ze dne na den jsem byl tehdy neustále veřejně odsuzován. Stále jsem dělal něco, co bylo z pohledu novinářů špatně. Cítil jsem se pod obrovským tlakem a vnímal jsem tu tíhu zodpovědnosti za celou naši rodinu," vzpomíná James v novém rozhovoru pro magazín Tatler.

V nelehkém období zvolil celkem radikální řešení. "Byl jsem tehdy opravdu na dně. Rodiče věděli, že se něco děje. Ale já jsem je od sebe v určitou chvíli úplně odstřihl. Nekomunikoval jsem s nikým z rodiny. Pod vodou však také dokážete vydržet jen po určitou omezenou dobu," vysvětlil bratr vévodkyně.

Pozornosti se přitom rezolutně nebrání. "Nežiji stejný život jako Kate a William. Pokud se lidé zajímají o mě samotného, tak je to v pořádku. Pokud je to však jen kvůli nim dvěma, tak je to něco zcela jiného," nechal se slyšet.

O psychických problémech promluvil Middleton poprvé v lednu letošního roku v otevřeném dopisu pro deník Daily Mail. "Moc dobře vím, že můj život není vůbec špatný, ba právě naopak. Ale ani to mě nečiní imunním vůči depresi. Je složité popsat, jaké pocity někdy mívám. Je to nemoc, rakovina mysli," napsal redakci.

Témata: Kate Middleton