Manžel Dominiky Gottové v Česku: Neuvěříte, kde strávil noc!

Timo Tolkki

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. ledna 2020 16:40 | Aktualizováno: 20. ledna 2020 22:03

Jak už stars24.cz informoval v sobotu, do Prahy přiletěl manžel Dominiky Gottové, známý muzikant Timo Tolkki. Údajně ho ale okradli, a tak ještě včera nevěděl, kde stráví noc.

Podle informací Blesku se její manžel už dříve rozhodl přijet, pak si to ale rozmyslel a chtěl se přestěhovat do Mexika. Ovšem ne nadlouho. Milenka Claudie Pearlová mu totiž dala košem a on tak ve Střední Americe dlouho nevydržel. 

Vypravil se proto do Česka. Po příletu zamířil k hrobu Karla Gotta a novinářům se svěřil s nepříjemnou zkušeností. "Ukradli mi peněženku a jsem bez koruny, takže nevím, co budu dělat," uvedl v sobotu s tím, že ani neví, kde bude spát.

Muzikant tak zůstal v Praze bez koruny a bez přístřeší. "Odletět ale nehodlám, jen si tu nabiju telefon a seženu někoho, u koho přespím. V Česku zůstanu tři týdny a budu jako lev bojovat o Dominičino srdce, je to láska mého života," svěřil se dále.

Jak Blesk zjistil, přístřeší nakonec našel. Přijela pro něj blonďatá dívka ve voze s německou SPZ, která ho odvezla kousek za Prahu do Mníšku pod Brdy v hotelu, kam ho odvezla fanynka. Mezi prý pořád Dominice volal a psal, že spáchá sebevraždu. 

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki