Vévodkyně Kate už nemlčí: PRAVDA o čtvrtém dítěti!

Vévodkyně Kate a princ William 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 14:28

Téma těhotenství vévodkyně Kate v posledních dnech celkem pochopitelně ustoupilo do pozadí, obyčejné Brity ale stále zajímá, jestli bude mít s princem Williamem ještě jedno dítě. Co jim sympatická Catherine prozradila?

Než princ Harry a vévodkyně Meghan oznámili svůj záměr opustit přední řady britské královské rodiny, řešilo se spíš ve Velké Británii téma nového přírůstku do rodiny. O těhotenství se spekulovalo u trojice žen, kromě již zmiňované Američanky mezi nimi figurovala i trojnásobná maminka Kate Middletonová.

Manželka prince Williama absolvovala další z řady setkání s poddanými, při kterých jí nedělá problém „pustit“ do světa nějakou zajímavou informaci, kterou jinak nemají možnost zjistit. Jeden z přítomných toho využil k položení jasné otázky o dalším potomkovi.

Údajně mělo jít o tatínka pětiměsíčního chlapce, kterého vévodkyně označila za rozkošného. Muž kontroval dotazem: „Bude čtvrté děťátko?“ Kate otázka překvapivě nerozhodila, bohužel odpověď bude pro mnoho fanoušků monarchie zklamáním.

Podle webu casprezeny.sk totiž dala negativní odpověď. „Myslím, že by se William trochu bál,“ nechala se slyšet. „Nemyslím si, že chce William další děti,“ měla ještě dodat o chvíli později. Fanoušci budou muset upřít naděje k někomu jinému.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)