James Bond má nové nej: Postarala se o něj TATO EXTRAVAGANTNÍ ŽENA!

Daniel Craig v nové bondovce Není čas zemřít 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 21:57

Poslední Bond s Danielem Craigem v hlavní roli se zapíše do dějin, překvapivě půjde ale o historii hudebního průmyslu. Tvůrci si tentokrát pro ústřední melodii vybrali velice extravagantní ženu.

Bond číslo 25, poslední s Danielem Craigem v hlavní roli agenta 007, dorazí do kin 10. dubna 2020. K akční sérii neodmyslitelně patří titulní píseň, poslední dvě získaly Oscary. Zopakovat tento úspěch se pokusí žena, která se v historii filmů o Bondovi postarala o nové nej.  

Populární americká popová hvězda Billie Eilish se stane nejmladší interpretkou titulního songu. Úkol už označila za velkou výzvu a řekla, že možnost podílet se na filmu považuje za bláznivou. „James Bond je nejúžasnější filmová série, která kdy existovala. Ještě pořád jsem v šoku,“ nechala se slyšet. 

Novou úvodní píseň Eilish složila se svým bratrem Finneasem O'Connellem, jejichž debutové album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? si loni vysloužilo nominaci na hudební cenu Grammy.

V minulosti songy k Bondovi nazpívali Paul McCartney, Shirley Basseyová, Duran Duran či Madonna. Dosud nejmladší interpretkou byla skotská zpěvačka Sheena Eastonová, které bylo 22 let, když v roce 1981 nazpívala úvodní song k filmu Jen pro tvé oči (For your eyes only), v němž Bonda hrál Roger Moore.

Témata: James Bond Billie Eilish