Legendární Přátele ovládl smutek: Sebevražda jedné z hvězd seriálu (†51)!

Přátelé 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. ledna 2020 14:51 | Aktualizováno: 19. ledna 2020 21:51

Hvězdy legendárního seriálu Přátelé zasáhla v těchto dnech velice smutná zpráva. Zemřel jeden z herců, kteří se podíleli na začátcích úspěšného sitcomu. Údajně spáchal ve svém domě sebevraždu.

Legendární seriál Přátelé před pár měsíci oslavil čtvrtstoletí od uvedení na televizní obrazovky. Jeden z herců, kteří v něm před 25 lety dostali příležitost, teď přišel o život. Oblíbený herec Stan Kirsch (†51) byl nalezen mrtvý ve svém domě v Kalifornii.

Informaci o jeho smrti potvrdila jeho manželka Kristyn Greenová. „Nebyla jsem schopná odpovídat na všechny zprávy, telefonáty či maily, ale přečetla a poslechla jsem si je všechny. Cítím se obklopená láskou a navždy budu vděčná každému z vás,“ vzkázala na sociální síti po vlně soustrastných zpráv.

Kirsch svůj život s největší pravděpodobností ukončil dobrovolně, zámořská média uvádějí, že ho v koupelně domu v Los Angeles našla oběšeného právě jeho žena. Příčina smrti se však bude ještě vyšetřovat.

Herce proslavili například role v seriálech Higlander a JAG. Ve zmiňovaném kultovním sitcomu Přátelé se objevil hned v úvodní sérii v roli studenta, který lhal o svém věku, aby mohl randit s Monicou v podání Courteney Coxové.

Témata: Přátelé Stan Kirsch úmrtí