Jennifer Lopez zaskočila fanoušky: Níž už klesnout nešlo!

Jennifer Lopez 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2020 15:01 | Aktualizováno: 14. ledna 2020 21:19

Až nevídaně otevřeně promluvila Jennifer Lopez o své temnější minulosti během začátků umělecké dráhy. Americká herečka a zpěvačka přiznala, že přemýšlela o povolání na úplném okraji společnosti. Čím se mohla živit?

Jennifer Lopez je dnes světoznámou herečkou a zpěvačkou, pravdou ale je, že prostředí, do kterého se narodila, jí k podobně slavné kariéře moc nepředurčovalo. Ostatně její rodiče neměli dost peněz, aby jí zaplatili taneční lekce, na které si sama musela vydělat. Nakonec se ukázalo, že to byla dobrá investice, chvíli to ale trvalo.

Rodačka z Brooklynu nejprve musela překonat dost krušné začátky, kdy moc příležitostí nepřicházelo. „V mém životě přišel kdysi v osmdesátých letech moment, kdy jsem vážně uvažovala o kariéře dívky u tyče,“ přiznala v rozhovoru pro magazín W.

„Mnoho mých kamarádek, také tanečnic, mi vyprávělo o tom, kolik peněz se dá vydělat tancem v nočních klubech v New Jersey. Přiznávám, že ve chvíli, kdy jsem neměla vůbec nic a jedla každý den jen kousek pizzy, to byla velmi lákavá představa,“ zavzpomínala Jennifer.

Kamarádky měly své argumenty, ale JLo se k nim nakonec nepřipojila. „Holky říkaly, že se přitom ani nemusím nutně svlékat. Několikrát jsem to vážně zvažovala. Ale nakonec jsem se k tomu nikdy nerozhoupala,“ dodala Lopez.

Témata: Jennifer Lopez