Meghan to neustojí a LETOS OPUSTÍ HARRYHO? Drsná slova!

Meghan Markle a princ Harry 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. ledna 2020 18:40

Přítelkyně a osobní věštkyně princezny Diany nemá pro prince Harryho a vévodkyní ze Sussexu Meghan Markle dobré zprávy. Harry a Meghan se podle věštkyně letos rozejdou. Tvrdí to Simone Simmons, přítelkyně princezny Diany.

Věštkyně věří, že pár bude mít dvě děti. Princ Harry si dle ní blížícího rozchodu ani nevšimne. Simone také prohlašuje, že stále ze záhrobí hovoří s princeznou Dianou. Slavnému manželskému páru dala tři roky. A dva z nich uplynuly jako vod.

„Nechci vidět Harryho, jak se trápí. On je ztělesněním Diany, je velmi citlivý,“ hovoří o princovi věštkyně. Ta také tvrdí, že vévodkyně je již těhotná. „Něco v její tváři říká, že už čeká dítě,“ dodává.

Jednou z příčin rozpadu sňatku bude podle věštkyně Meghanina dysfunkční rodina. Ta zřejmě vévodkyni v citové oblasti poznamenala . „Podívejte se na její dva předchozí vztahy. Netrvaly déle než dva roky,“ dodává věštkyně.

Princ Harry si americkou herečku Meghan Markle bral 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Mezi pozvanými byla řada známých osobností například Serena Williams, David Beckham se svou ženou Victorií, George Clooney s manželkou Amal nebo zpěvák James Blunt. Svatby se neúčastnil nikdo z kontroverzní rodiny Meghan, jen její matka. K oltáři budoucí vévodkyni vedl princ Charles.

Témata: Meghan Markle Princ Harry