Tak to tu ještě nebylo! Sestra Meghan promluvila, JE TO OSTRÉ!

Samantha Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. ledna 2020 21:33

Nečekané rozhodnutí vévodkyně Meghan a prince Harryho pobouřilo nejen královskou rodinu. Překvapivě také přišla ostrá slova z rodiny bývalé herečky.

Oznámení přišlo dva dny poté, co se Harry a Meghan vrátili z několikatýdenní dovolené v Kanadě, kvůli níž nestrávili Vánoce s královnou, jak bývá u jejích blízkých zvykem.

V královské rodině mezitím pokračují diskuse o budoucím postavení vévody a vévodkyně ze Sussexu. Dvojice ve středu večer rozpoutala bouři na britské mediální scéně, když oznámila, že už nechce vystupovat jako "přední" členové královské rodiny, že plánuje dělit svůj čas mezi Británii a Severní Ameriku a že hodlá být finančně nezávislá.

Deník The Times dnes uvádí, že mladý pár svým krokem ignoroval doporučení vysoce postavených poradců. O chystaném prohlášení prý informoval zbytek královské rodiny pouze deset minut před jeho zveřejněním na instagramu.

Jak se ale ukázalo, kritika se na hlavu Meghan valí i ze strany její rodiny. Sestra Meghan Samantha Markleová tvrdí, že vzdání se královských povinností bylo fackou do tváře britské královské rodiny.

"Je šokující, že nezvážili, jaké to bude mít důsledky pro královskou rodinu. Je to porušení slibů o cti a plnění jejich povinností," uvedla pro Daily Mail. Dodala, že jejich volání po soukromí je směšné.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Samantha Markle