Meghan ROZTRHALA KRÁLOVSKOU RODINU? Experti promluvili!

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. ledna 2020 20:02 | Aktualizováno: 10. ledna 2020 5:19

Co Meghan chce, to dostane. Tak hodnotí experti na královskou rodinu poslední krok, kdy britská vévodkyně a její manžel princ Harry oznámili, že se stahují do ústraní a vzdají se členství v rodině.

Královská korespondentka Rhiannon Mills pro server Sky News tvrdí, že pro prince Harryho bylo vždy obtížnější rozhodnout o své budoucnosti. "Jeho bratr bude vždy králem," uvedla s tím, že Harry tak jasnou pozici nemá.

Její slova potvrzují i další experti. Královský fotograf pro The Sun Arthur Edwards se zděsil, když si přečetl prohlášení vévodů ze Sussexu. Naznačil, že za vším stojí Meghan.

"Nevím, co se s ním stalo. Doufám, že se vzpamatuje," uvedl a dodal, že jde o největší šok od princezny Diany. "Je nezávislý a bohatý, nepotřebuje peníze, ale myslím, že my potřebujeme Harryho," dodal.

"Zdá se, že Harry a Meghan mají ve zvyku dělat věci, aniž by někdo věděl, co se stane. Velice pochybuji, že někdo v Buckinghamském paláci - od královny dolů - věděl, co se děje," řekl komentátor a bývalý člen tiskového oddělení královské rodiny Dickie Arbiter.

"Budou jednou nohou v Kanadě a druhou nohou ve Velké Británii. Jak to bude fungovat? Mluví o změně klimatu, a přesto se budou po tratích pohybovat sem a tam přes Atlantik," dodal.

Zaráží ho, že Harry jako kluk s médii prakticky vyrůstal a Meghan byla herečka, oba jsou na média zvyklí. "Myslím, že se jedná o případ toho, že co Meghan chce, to Meghan dostane. Mnoho lidí svede vinu na ni," doplnil.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)