Tohle myslí Jasmina vážně? Neuvěříte, co zveřejnila za fotku!

Jasmina Alagič 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. ledna 2020 12:19 | Aktualizováno: 10. ledna 2020 16:21

Jasmina Alagič je na sociálních sítích ostře sledovaná. i přesto zveřejní fotografii, nad níž zůstává rozum stát!

Není překvapením, že na sociálních sítích se objeví ledacos. Některé celebrity dokonce sáhnou i k tomu, že si fotky upravují nástroji jako je Photoshop.

Ostatně i v českých kotlinách takové máme. Naposledy vyvolala vlnu pozdvižení například Dáda Patrasová svými upravenými fotkami. A ke stejnému kroku nyní sáhla i Jasmina.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Včera som avizovala súťaž u geniálneho fotografa @lukaskimlicka (inak ešte stále prebieha), tuto fotku robil tiež on, skromne si myslim ze nám vysla ale nejde o to, ide o to ze veľmi túžim po nádhernej postave! A už sa nemám načo vyhovárať! TAKŽE HĽADÁ SA TRÉNERKA❗ Naozaj seriózne vážne, baba ktora to so mnou a mojimi výhovorkami potiahne tak aby cez leto sme sa obidve mohli tešiť ale nie tak málo ale tak veľa, tak ze budeme radosťou skákať, skákať tak bez trasenie chápeme sa?‍♀️ Niekoho kto ma naozaj skúsenosti a mohla by pracovať v peknom fitku kde nie je miliarda ludi? ja viem som mega náročná ale sľubujem ze sa budem snažiť naozaj veľmi?

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Led 9, 2020 v 1:31 PST

"Včera jsem avizovala soutěž u geniálního fotografa (jinak stále probíhá), tuto fotku dělal také on, skromně si myslím, že nám vyšla, ale nejde o to, jde o to, že velmi toužím po nádherné postavě! A už se nemám nač vymlouvat!" napsala a dodala, že hledá trenérku, se kterou by mohla celé léto pracovat na své postavě.

Jak vidno už od pohledu, fotografie je upravená. A pravděpodobně se ze strany Jasminy jedná o žert. Ten ale mnozí nepochopili. Někteří jí totiž píší, že podle fotky vůbec cvičit nepotřebuje. 

Témata: Jasmina Alagič