Justin Bieber na drogách? Zpěvák učinil nečekané přiznání!

Justin Bieber 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 12:18

Justin Bieber se v posledních týdnech probouzí k životu. Nejprve vydal nový singl, teď učinil nečekané přiznání o svém stavu. Reaguje tak na nařčení ze strany fanoušků, že bere drogy. Je to prý celé úplně jinak.

Kanadský zpěvák Justin Bieber bezpochyby patří mezi největší popové hvězdy současnosti, v poslední době se ale hudebně odmlčel. V těchto dnech ale učinil na svém instagramovém profilu nečekané přiznání. Nejprve přiznal, že má za sebou pár těžkých let. Co za tím je?

Mnoho lidí se domnívalo, že drogy, zpěvákovi proto psali, že vypadá strašně a užívá metamfetamin. Justin se rozhodl vše uvést na pravou míru. Za jeho „děsivým“ stavem jsou poměrně vážné zdravotní potíže.

„Nevěděli o tom, že mi byla nedávno diagnostikována lymská borelióza a kromě toho mám závažnou formu chronické mononukleózy,“ napsal Bieber. Právě zmíněné choroby se podle něho podepsaly na stavu jeho pleti, fungování mozku, energii a celkovém zdravotním stavu.

Více o tom chce již brzy prozradit v seriálu, který prý zveřejní na kanálu youtube, kde před několika dny vydal po čtyřech letech svůj první sólový singl. Píseň Yummy má být také první skladbou pátého studiového alba, jehož vydání zpěvák ohlásil na tento rok.

Témata: Justin Bieber