Adele šokuje svým vzhledem! Kam zmizela kila navíc?

Adele 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 15:03

Oblíbená britská zpěvačka Adele nepřestává udivovat fanoušky po celém světě. Tentokrát za tím však nejsou pěvecké schopnosti, ale neuvěřitelná proměna jejího vzhledu. Kam zmizela všechna ta kila navíc?

Adele na sebe dříve poutala pozornost především svými pěveckými schopnostmi, momentálně se ale řeší její vzhled. Dříve zavalitá zpěvačka totiž přišla o kila navíc. Abyste se o tom přesvědčili, stačí zabrousit na její instagramový profil plný a prohlédnout si třeba album fotek z letních cest. Je patrné, že popová hvězda je v dosud nevídané formě.

Podle dostupných informací shodila jednatřicetiletá Britka téměř 20 kilogramů. Nápomocná jí při tomto složitém procesu byla brazilská trenérka Camila Goodisová, která přiznala, že cvičení její svěřenkyni zrovna dvakrát nevoní. Jak tedy zhubla?

„Nemyslím si, že ji tolik nadchlo cvičení samotné, ale změnila životní styl a věřím, že u ní zabrala hlavně dieta,“ prozradila deníku The Sun. Zpěvačka se prý stravuje méně kaloricky a zároveň si dává pozor na to, aby vydávala víc energie.

Fanoušky Adele ovšem zajímá kromě fyzické i její hudební evoluce. Na novou desku totiž čekají od posledního alba 25, které vyšlo před více než čtyřmi lety. Vzhledem k tomu příznivci věří, že se nového materiálu dočkají co nevidět.

Témata: Adele