Meghan a Harry NA ÚTĚKU: Přijdou o královské tituly?

Vévodkyně Meghan s princem Harrym 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 10:05

Princ Harry a vévodkyně Meghan si opět zadělávají na to, aby se znelíbili poddaným. Podle některých informací znovu projevují zájem o stěhování pryč z Velké Británie. Kam by se rádi přesunuli?

Princ Harry a jeho žena Meghan se po konci dovolené poslušně vrátili do Velké Británie a začali si plnit povinnosti. Podle serveru thesun.co.uk to ale nemusí být na dlouho. Plánují totiž diskuzi s nejstaršími členy královské rodiny včetně královny Alžběty a prince Charlese. Informace, které prosakují, ale zatím nejsou definitivní.

Pár se měl svěřit blízkým přátelům, že se nechce vracet do Británie. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu by rádi pracovali z Kanady, kde trávili část nedávné dovolené. „Je pravda, že Harry a Meghan stráví podstatnou část následujících měsíců v Kanadě,“ řekla webu osoba, která k nim má blízko.

Právě v těchto dnech o tom hodlají rodiče malého Archieho debatovat v Buckinghamském paláci. Přátelé ale naznačují, že to může potenciálně dopadnout velice špatně. „Může to dopadnou tak, že se usadí v Kanadě, také ale mohou přijít o své královské tituly. Tak daleko to snad nedojde,“ vyjádřil se jeden z přátel.

Právě Kanada by se měla stát jejich novým domovem, ačkoliv dříve byla favorizována Afrika. „Mají tam spoustu přátel. Meghan se tam cítí skvěle a jako doma, protože zde sedm let žila. Navíc si tam užili krásné Vánoce a Nový rok,“ vysvětlil zdroj serveru.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)